Σα. Σεπ 14th, 2024

Κιάτο: Έρχεται ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Κιάτο είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τον Κλεισθένειο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου, έναν μοναδικό αθλητικό θεσμό, που φέτος διοργανώνεται για 4η χρονιά και συνδυάζει την ιστορία, τον πολιτισμό και τα αθλητικά ιδεώδη με τη διασκέδαση, τη δράση και τη θετική ενέργεια. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αρχαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη και πολιτικό Κλεισθένη, τιμώντας τη μεγάλη συμβολή του στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Ο 4ος Κλεισθένειος Αγώνας Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, περιλαμβάνει 4 διαδρομές: Τρεις δίπλα στη θάλασσα, κατά μήκος της παραλιακής οδού Μιαούλη, που θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν τη βραδινή αύρα του Κορινθιακού και την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος. Μία ιστορική νέα διαδρομή 15 χλμ που αποτελεί την κορωνίδα του αγώνα και συνδέει την Αρχαία Σικυώνα με τη σύγχρονη πόλη του Κιάτου, συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να ζήσετε μαζί μας μια ξεχωριστή γιορτή που συνδυάζει την ιστορία και τον αθλητισμό, με τη μαγεία ενός νυχτερινού αγώνα δίπλα στη θάλασσα, να βρεθείτε κοντά στους δρομείς και να τους δώσετε δύναμη συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του μηνύματος της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού στον συνάνθρωπο, στον τόπο και στην ιστορία μας.

Ας συναντηθούμε όλοι στον 4ο Κλεισθένειο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου και ας γίνουμε μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον!