Δε. Μάι 20th, 2024

Κιάτο: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα πράξης σεβασμού και προσφοράς

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το καλλιτεχνικό νέο της εβδομάδας!

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ.

Τίτλος: Η  κ. Εφυ Παπαθεοδώρου , “Θεοπούλα” έρχεται να μας μιλήσει για τον Σεβασμό και την Προσφορά στην Αρκούδα Κορινθίας. 

Η Καλλιτεχνική Εταιρία “Μεταμόρφωση” με έδρα το Μούλκι Κορινθίας, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο συσκευαστήριο Γιαμπουράνη στο Κιάτο Κορινθίας, θέση Αρκούδα εκδήλωση αλληλεγγύης με την προβολή της ταινίας “Η Γιαγιά και η Νεράιδα,Fairy…tails” σε σκηνοθεσία Emy Tzavra Bullock.

Τα γυρίσματα  της ταινίας  πραγματοποιήθηκαν στην Ορεινή Κορινθία συγκεκριμένα  στο Κρυονέρι Κορινθίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πράξης Σεβασμού στην Ζωή και Προσφοράς στον Συνάνθρωπο για την οποία έχει υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας στον Δήμο Σικυωνίων στις 23 Οκτωβρίου 2011    μεταξύ των:     Δήμου Σικυωνίων ,  Ελληνική Δράση Αφρικής , «  Ομάδα Μεταμόρφωση»,   το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, Παιδική Σκηνή Μουλκιού,  την   Σικυώνια Σκηνή .  

  Στην εκδήλωση θα τιμηθεί το χωριό Κρυονέρι Κορινθίας και η  κ.  Αγγελική  Αναγνωστοπούλου γνωστή στο χωριό , ως  “θεία Κούλα” για την Προσφορά τους στα γυρίσματα της ταινίας. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η κ.Έφη Παπαθεοδώρου γνωστή σε όλους μας ως “Θεοπούλα” .  . Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας, ομιλίες, ανάγνωση μηνυμάτων, απονομή τιμητικών βραβείων καθώς και γευσιγνωσία.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την Προσφορά πόσιμου νερού στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως .

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: 6942718837 και 2742025940