Πε. Μαρ 28th, 2024

Κιάτο: Συνελήφθη 67χρονος που… «σκηνοθέτησε» ληστεία μαϊμού!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνελήφθη, σήμερα (13.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία.

Ειδικότερα, χθες (12.4.2022) το βράδυ, ο 67χρονος κατήγγειλε ότι ενώ κινούταν πεζός στο Κιάτο Κορινθίας, τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι με τη χρήση βίας τον ακινητοποίησαν, του έκλεισαν τα μάτια με μαντήλι και με όχημα τον οδήγησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, όπου και του αφαίρεσαν ρούχα εντός των οποίων είχε χρήματα, κινητό, προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπέζης. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, προέκυψε ότι ο 67χρονος ουδέποτε «έπεσε» θύμα αρπαγής και ληστείας, την οποία «σκηνοθέτησε» με σκοπό να δικαιολογήσει στους οικείους του, την απώλεια των χρημάτων και των προσωπικών του αντικειμένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.