Τρ. Απρ 23rd, 2024

Κορινθία: Τα δύο τροχαία που στοίχισαν τη ζωή των 2 φίλων – Σμπαράλια τα αυτοκίνητά τους – Εικόνες που συγκλονίζουν (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κορινθία: Τα δύο τροχαία που στοίχισαν τη ζωή των 2 φίλων – Σμπαράλια τα αυτοκίνητά τους – Εικόνες που συγκλονίζουν (video)

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», δήλωσε η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης Αναστασίας, η οποία ”έσβησε΄΄ στον αυτοκινητόδρομο Κορινθου – Τριπόλεως, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Η αδικοχαμένη κοπέλα από την Κόρινθο είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο, ενάμισι χρόνο πριν σκοτωθεί και η ίδια.

Θοδωρής και Αναστασία: Oι δύο φίλοι που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικά με διαφορά 1,5 έτους

Οδύνη στην Κορινθία από τον αδόκητο χαμό 2 παιδιών, ηλικίας 18 και 16 ετών, αλλά και τον τραυματισμό 3 ακόμη ατόμων, ηλικίας 15, 18 και 69 ετών, μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση που σημειώθηκε στο ύψος των Σ.Ε.Α Σπαθοβουνίου.

H άτυχη Αναστασία είχε χάσει το Φεβρουάριο του 2021, τον κολλητό της φίλο Θοδωρή, σε τροχαίο στο Κοκκώνι Κορινθίας. Τότε, ο άτυχος οδηγός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σφοδρά σε μάνδρα κατοικίας στο Κοκκώνι του Δήμου Βέλου- Βόχας

Στο σημείο του τροχαίου στην Κόρινθο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε βίντεο και εικόνες από το δυστύχημα στο Κοκκώνι:

Ενάμισι χρόνο μετά, ο τραγικός επίλογος για την παρέα των νέων, γράφεται στο 95ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου Τριπόλεως.

Στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Ιουλίου, στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ο 15χρονος . οδηγός του Ι.Χ έκανε όπισθεν, ακριβώς στα Σ.Ε.Α Σπαθοβουνίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση.

Δείτε βίντεο και εικόνες από το φρικτό δυστύχημα στα Σ.Ε.Α Σπαθοβουνίου