Πε. Μαρ 28th, 2024

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Βουλευτή Κώστα Κόλλια (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κορινθίας Κώστα Κόλλια.

Με τον χώρο να γεμίζει ασφυκτικά από απλούς πολίτες, πολιτικούς, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του και δήλωσε συγκινημένος για τη τόσο μεγάλη και άνευ προηγουμένου προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου.

“Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση! Έχω μιλήσει πολλές φορές και σε πολύ κόσμο. Αυτό που μου συμβαίνει σήμερα είναι πρωτόγνωρο. Μου δίνετε δύναμη κι αυτοπεποίθηση να συνεχίσω. Αυτή η απίστευτη συγκέντρωση δεν αφορά μόνο τον Κώστα Κόλλια. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα νίκης. Είναι η απόδειξη σχέσεων αμοιβαίας αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης, που μας ενώνουν όλα αυτά τα χρόνια και που κάνουν τη θέση μου πιο απαιτητική απέναντι στο λαό της Κορινθίας, απέναντί σας. Σας είμαι ευγνώμων.».

Αναφερόμενος, στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Κόλλιας, ανέφερε: “Η τετραετία ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μακριά. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το εξευτελιστικό δημοψήφισμα και την ταπεινωτική εθνική κωλοτούμπα στις Βρυξέλλες; Το τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο που φόρτωσε 120 δισεκατομμύρια στην πλάτη του λαού; Εικόνες ντροπής… Ουρές συνταξιούχων που περίμεναν στο λιοπύρι, μπροστά από τα ΑΤΜ, για 20 ευρώ… Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι ήδη είχε προηγηθεί το κλείσιμο των τραπεζών… Αποκομμένοι από την Ευρώπη, αναζητούσαν δανεικά από τη Ρωσία και πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα του Μαδούρο. Να θυμηθούμε το ξεπούλημα όλου του εθνικού πλούτου της χώρας; Ακόμα κι η Κνωσός κι η Ακρόπολη της Σπάρτης ξεπουλήθηκαν….Ξεχνιούνται οι 29 περικοπές στους συνταξιούχους; Που πέταξαν τις χήρες στο δρόμο; Που πετσόκοψαν το ΕΚΑΣ από 250 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους; Που ανέβασαν τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, οδηγώντας τον κόσμο στην απόλυτη απελπισία και απόγνωση;

Συνεχίζω πιστός στις αρχές και στις αξίες που πήρα από την οικογένειά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου. Δεν τα παράτησα ποτέ. Συνέχισα να αγωνίζομαι για το δίκαιο του καθημερινού ανθρώπου. Γιατί είμαι ο άνθρωπος της διπλανής σας πόρτας. Ο δικός σας άνθρωπος. Το είδατε. Το βλέπετε. Είμαι περήφανος για το κοινοβουλευτικό μου έργο αυτά τα δύο χρόνια. Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μου εμπιστεύτηκε να εισηγηθώ πολύ σημαντικά νομοσχέδια, μια ευρύτατη γκάμα: Από τη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου μέχρι τις μεταφορές, την ενέργεια, την προστασία των καταναλωτών καθώς και την κύρωση διεθνών συμβάσεων.

Με τίμησε, επίσης, με τη συμμετοχή μου σε εκατοντάδες συνεδριάσεις Επιτροπών κατά το στάδιο της επεξεργασίας πολυάριθμων νομοσχεδίων. Δεκάδες, ακόμα, ερωτήσεις και αναφορές κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέβαλα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, αναφερόμενος στα μείζονα θέματα που απασχολούν τον τόπο και τους συμπολίτες μου. Επιτρέψτε μου να κάνω μια σύντομη αναφορά στους φίλους αγρότες, με τους οποίους με συνδέουν πολλά, αφού, όπως γνωρίζετε, είμαι διαρκώς και πολύ καλά ενήμερος για τα προβλήματά τους. Είδατε πόσο έτρεξα στις πυρκαγιέςπου ξέσπασαν το 21. Βλέπετε πόσο τρέχω ακόμα, προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς στα Αθίκια, στο Γαλατάκι, στην Ξυλοκέριζα, στο Σπαθοβούνι, στις Αρχαίες Κλεωνές κι αλλού.

Και διαβεβαιώνω τους φίλους αγρότες αυτών των περιοχών ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πάλεψα για την άμεση χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης των παραγωγών της κορινθιακής σταφίδας για το 2021 και το 2022. Και τώρα, διεκδικούμε το ίδιο και για τα επιτραπέζια σταφύλια. Είμαι διαρκώς σε επαφή με όλους τους Δήμους, καθώς και με την αρμόδια ΔΑΟΚ Κορινθίας, προκειμένου να συντάξουν φάκελο, από τον οποίο θα τεκμηριώνεται η μεγάλη απώλεια εισοδήματος για το 2022.

Κλείνοντας, ο Κώστας Κόλλιας, ευχαρίστησε εγκάρδια τον κόσμο που κατέκλυσε όχι μόνο την αίθουσα, αλλά ακόμα και τον εξωτερικό χώρο του θεάτρου, και τους κάλεσε να τον στηρίξουν στη μάχη του σταυρού: «Σας χρειάζομαι όλους, μέχρι τον τελευταίο, από τις πρώτες εκλογές του σταυρού. Σας καλώ να έρθετε μαζί μου. Στην τετραετία της απογείωσης. Για να μην γυρίσουμε πίσω. Να πάμε μπροστά. Και να καμαρώνουμε τον τόπο και τα παιδιά μας. Για την Ελλάδα που θέλουμε! Για την Ελλάδα που αγαπάμε! Της υπευθυνότητας, της συνοχής, της αλληλεγγύης. Την Ελλάδα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Λίγο μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Κόλλιας, σε ανάρτησή του ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο, κάνοντας την εξής δημοσίευση: «Μόνο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” μπορώ να πω σε όλο τον υπέροχο κόσμο που με τίμησε στην κοπή της πίτας του πολιτικού μου γραφείου. Νιώθω ευλογημένος για τις μοναδικές στιγμές που έζησα.

Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας με όλη την δύναμη της ψυχής μου!!»