Πα. Μάι 17th, 2024

Κοτζαγεωργίου-Κεφερλή Βασιλική: Μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Α. Πνευματικού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε  ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, στη «μάχη» για τις εκλογές του Δήμου Κορινθίων
ανακοινώνοντας τη γνωστή επιχειρηματία Κοτζαγεωργίου – Κεφερλή Βασιλική (Βάσω) από την Ιωνία Κορίνθου, ως υποψήφια σύμβουλο για τη Δημοτική Κοινότητα Κορίνθου.

Μια συνεργασία ορόσημο για τα δημοτικά δρώμενα!

Γεννήθηκα το 1974 και ζω στην Ιωνία Κορίνθου(Συνοικισμός). Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κεφερλή Γιώργο, πρόεδρο επί σειρά ετών του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου και μαζί έχουμε τρία παιδιά. Διατηρούμε στην Κόρινθο την εταιρεία Κεφερλής Ο.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1960.
Η καταγωγή μου από γνωστή Μικρασιατική οικογένεια λειτούργησε καθοριστικά στη πορεία και στις επιλογές της ζωής μου αφού παππούς, πατέρας και αδελφός συμμετείχαν και συμμετέχουν ενεργά και εθελοντικά στις δράσεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Φοίτησα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στο Κόρινθο, συμμετέχοντας ενεργά στις σχολικές δραστηριότητες. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και διπλωματούχος της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας.

Είμαι μέλος και τα τελευταία 9 χρόνια γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου και η κοινωνική μου δράση αφορά κυρίως στην προσφορά στον αθλητισμό μέσω αυτού. Ο Ο.Α.Κ. έχει να επιδείξει μεγάλο αθλητικό έργο, κυρίως στο χώρο της νεολαίας αλλά όχι μόνο σε αυτόν. Σήμερα στον όμιλό μας αθλούνται πάνω από εκατόν είκοσι παιδιά και περίπου εβδομήντα ενήλικα μέλη. Καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο ο όμιλός μας διοργανώνει εσωτερικά τουρνουά μελών, ενωσιακά πρωταθλήματα της ΣΤ’ Ένωσης Πελοποννήσου, διασυλλογικά πρωταθλήματα, πρωταθλήματα βετεράνων και το ετήσιο Open τουρνουά τένις, τα γνωστά ΠΑΥΛΕΙΑ, διοργάνωση η οποία είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ε.Φ.Ο.Α και έχει ιδιαίτερο κύρος καθώς λαμβάνουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας.
Ως ενεργός πολίτης, θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Πορεία ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την προσφορά, την ανιδιοτελή συνεισφορά και την αγάπη για τον τόπο μου.