Πε. Απρ 25th, 2024

Κόρινθος: Ανακοίνωσε Τζένη Ξαρχουλάκου και Πέγκυ Παναγιωτοπούλου η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε την κ. Ευγενία (Τζένη) Ξαρχουλάκου που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Ακολουθεί συνοπτικό Βιογραφικό της.

ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ  ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Η  κ. Ξαρχουλάκου  Ευγενία (Τζένη) γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα. Είναι ιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος. Αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών,  με μέντορά της  τον Καθηγητή   κ. Δημήτρη Χασιάκο. Εν συνεχεία εργάστηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ως επικουρικός ιατρός και τώρα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Κορίνθου.

Η αγάπη της  για τον συνάνθρωπο και δη για τις γυναίκες, την  ώθησε να σπουδάσει ιατρική με ειδίκευση στην Μαιευτική Γυναικολογία ( χειρουργική ). Με συνεχές ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον τομέα της γυναικολογίας έχει  συμμετάσχει σε πληθώρα Σεμιναρίων κι έχει συντάξει αρκετές εργασίες  συμβάλλοντας στην επιστήμη που υπηρετεί.

Όπως λέει η ίδια, «αγαπώ τον τόπο μου, την Ελλάδα, και θα αγωνιστώ με βάση τον προσωπικό κώδικα ηθικής μου, για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας να παραδώσουμε έναν πιο όμορφο κόσμο, με γνώμονα την αλληλεγγύη, την αγάπη για την πατρίδα, την θρησκεία και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.» 

Τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί  μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε την Παναγιώτα ( Πέγκυ)  Παναγιωτοπούλου, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Ακολουθεί συνοπτικό Βιογραφικό της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΓΚΥ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΑ, ΜSc

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου το 1991. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Μαιευτικής Αθηνών.

Με το πέρας των σπουδών της έγινε δεκτή στο Helsinki Institude of Nursing στη Φινλανδία για την πρακτική της εκπαίδευση, την οποία και ολοκλήρωσε στο Γ.Ν. Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» το 1995.

Εργάστηκε στην Μαιευτική / Γυναικολογική κλινική Αθηνών «ΗΡΑ» από το 1996 ως το 1999 και από το 1999 ως σήμερα εργάζεται  ως Μαία στο Γ.Ν. Κορίνθου.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ακολούθησε εξειδίκευση :

– Ανώδυνου Τοκετού στο Τμήμα Ψυχοπροφυλακτικής του Γ.Ν.   Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

– Μητρικού Θηλασμού στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

– Σεμινάρια Φυσικού Τοκετού

Συμμετέχει εθελοντικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας γονεϊκότητας του Μαιευτικού/ Γυναικολογικού τμήματος του Γ.Ν.Κορίνθου. Πτυχίο άριστης γνώσης αγγλικής γλώσσας.

Είναι έγγαμος, μητέρα 2 παιδιών.