Πε. Απρ 25th, 2024

Κόρινθος: Αύριο στις 15:00 η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και η συναυλία με τον Τόνι Σφίνο 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η πρωτεύουσα Κόρινθος αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 από νωρίς! Καταξιωμένοι dj s, ο Κοσμάς Αλεξανδρόπουλος και ο Κώστας Τσάκωνας μας κρατούν συντροφιά σ ένα μεγάλο πάρτι από τις 11:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης! 
Στις 15:00 το μεσημέρι, ξεκινά στην Εθνικής Αντιστάσεως η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με περισσότερους από 1200 καρναβαλιστές! Βασίλισσα του Καρναβαλιού η Ιωάννα Πολύδωρα, η 17χρονη Κορίνθια Miss young Hellas ! Παρουσιάζει, ο Δημήτρης Μάρκος!
Αμέσως μετά την παρέλαση, ο γνωστός performer Τόνι Σφίνος και το επιτελείο του ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους σε μια εκρηκτική μουσική παράσταση στην “Παναγή Τσαλδάρη”! ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;;;;Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 14:00Ο παλμός της Αποκριάς μεταφέρεται στην κοινότητα Αγίου Βασιλείου! Κάτοικοι και σύλλογοι πραγματοποιούν την δική τους ξεχωριστή καρναβαλική παρέλαση! Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασί!
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 14:00, ΑΘΙΚΙΑ  :Παραδοσιακό καρναβάλι & χοροί13:00 : ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  «Το έθιμο της καμήλας» και χορευτικά από τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΠΟΛΛΩΝ»  «Πέταγμα χαρταετού» στο γήπεδο από τον πολιτιστικό σύλλογο «ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ»  ΓΛΕΝΤΙ στο κέντρο του χωριού από την κοινότητα, τον Απόλλωνα και τον ΣΕΑΚ, υπό την αιγίδα του δήμου Κορινθίων, με ζωντανή ορχήστρα
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ 14:00 Σαρακοστιανά και κρασί στην πλατεία  15:00  Καρναβαλική παρέλαση  ΣΟΦΙΚΟ 15:00  Αναβίωση Βλάχικου γάμου και αποκριάτικη παρέλαση. Τραπέζι με Σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακό γλέντι!

𝜞𝜤𝜨𝜠 𝜧𝜠𝜬𝜪𝜮 𝜯𝜴𝜨 𝜠𝜥𝜟𝜢𝜦𝜴𝜮𝜠𝜴𝜨 𝜥𝜜𝜤 𝜠𝜮𝜰