Πε. Ιούλ 4th, 2024

Κόρινθος: Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ σας καλεί σε προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή 31/5 στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.Σας καλούμε να ακούσετε την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, το γιατί χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές

Γιατί:

Γιατί και την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι η αξιόπιστη, μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στη συναίνεση που δίνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Δεν έχει δεσμεύσεις στην ΕΕ, στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα λόμπι, στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 704 ευρωβουλευτές απ όλα τα κόμματα ψήφισαν ότι τα λόμπι είναι συστατικό στοιχείo της Ε.Ε. και μόνο οι δύο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ καταψήφισαν!

Όταν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά ψήφιζαν μαζί νομοσχέδια της ΝΔ επικαλούμενοι «ευρωπαϊκές Οδηγίες» -κολλώντας στη ΝΔ ακόμα και «προοδευτικά» ένσημα- το ΚΚΕ μπήκε μπροστά για να οργανωθούν μεγάλες εργατικές, φοιτητικές και αγροτικές κινητοποιήσεις κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Αποκαλύπτει ότι πίσω από κάθε έγκλημα που ζει ο λαός μας βρίσκεται η ΕΕ και η πολιτική της υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων. Λέει την αλήθεια για την ΕΕ: Γίνεται μόνο χειρότερη για τους λαούς. Γιατί είναι ένωση των καπιταλιστών, λειτουργεί για τα δικά τους συμφέροντα που είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τα συμφέροντα των πολλών. Η ΕΕ της καταστολής και των παρακολουθήσεων, της απαγόρευσης των απεργιών και του συνδικαλισμού σε κράτη-μέλη της, των λόμπι και των ματωμένων πλεονασμάτων, το μόνο δίκαιο που υπερασπίζεται είναι την αδικία: Οι λίγοι να βγάζουν αμύθητα κέρδη από την εκμετάλλευση των λαών!»