Τρ. Απρ 16th, 2024

Κόρινθος: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το τραγικό περιστατικό με την 6χρονη που πνίγηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη θάλασσα της Κορίνθου είχε συγκλονίσει τους πάντες με την μητέρα της να μην μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η μικρούλα έχασε τη ζωή της στην Κόρινθο, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν δίπλα της, βλέποντάς την να χάνεται κάτω από το νερό χωρίς να της προσφέρει βοήθεια. Η μητέρα της 6χρονης συγκλονίζει με όσα αναφέρει στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το αγγελούδι της και συγκινεί με την εξομολόγησή της. «Μου λείπει το χαμόγελό της, τώρα δεν θέλω τίποτα άλλο» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια.

Η ίδια πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της ένα μήνα πριν από την τραγωδία. Το παιδί ζούσε μαζί της, ωστόσο η 6χρονη ήθελε να περνά χρόνο και με τον πατέρα της. Όπως έγινε τη μοιραία ημέρα. «Στις 12 το μεσημέρι πήρε το παιδί και έφυγε. Μετά από λίγες ώρες, τους πήρα τηλέφωνο, τους ρώτησα τι κάνουν και μου είπε «προσέχεις εσύ το παιδί καλύτερα από μένα;» και μου το έκλεισε. Σε λίγο με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε ότι έψαχναν το παιδί» δήλωσε η μητέρα της Αμέλιας.

«Δε μου ζήτησε ούτε συγγνώμη για τον θάνατο του παιδιού μας» σημειώνει η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ