Κόρινθος: “Χωρίς πυξίδα” Παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Καλλιάνου από το Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου (video-φώτο)

korinthosTV
1 Min Read

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε την παρουσία του βιβλίου του Θεόδωρου A. Καλλιάνου «Without Compass? Χωρίς πυξίδα;” στην αίθουσα Επιμελητηρίου Κορίνθου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ (Κέντρο Επιμόρφωσης Μελετών, Έρευνας και Ανάπτυξης) που εδρεύει στην Αθήνα.

Η ιδέα του βιβλίου στηρίζεται σε μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία και κοινωνική οικονομία της αγοράς. Απευθύνεται στους Ευρωπαίους πολίτες παρουσιάζοντας με παραδείγματα τον δρόμο και τα μονοπάτια του «ταξιδιού της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Σε περιόδους οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων το βιβλίο προτείνει ότι η έγκαιρη γνώση των ευρωπαϊκών προτεραιοτήτων και αξιών είναι προϋποθέσεις για να παραμείνει κανείς ενεργός και να συμμετέχει στην Ευρώπη του αύριο.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημήτρης Μάρδας καθηγητής Α.Π.Θ. πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, εκτός του συγγραφέα, συμμετείχαν:

Γιάννης Μανιάτης, Καθηγητής ΠΑΠΕΙ, Πρ. Υπουργός
Πάνος Γρέδης, εκπρόσωπος του ΕΟΔΔ στις Βρυξέλλες
Παναγιώτα Επιβατινού, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Share This Article