Πε. Μαρ 28th, 2024

Κύριοι υπουργοί και Βουλευτές της Κορινθίας …ακόμα περιμένουμε

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κύριοι υπουργοί και Βουλευτές της Κορινθίας μας, ως αγρότες σας έχουμε ενημερώσει για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος σχετικά με τις τεράστιες ζημίες που έχουν προκληθεί στην Σουλτανίνα εδώ και 2 μήνες περίπου.

Η μόνη απάντηση και η υπόσχεση που πήραμε σαν αγρότες ήταν θα κάνουμε ότι μπορούμε από την στιγμή που δεν σας αποζημιώνει ο ΕΛΓΆ.

Κύριοι ακόμα περιμένουμε την συνάντηση που μας είχατε υποσχεθεί με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά αλλά δυστυχώς ούτε και αυτό έγινε!!!

Κύριοι είχαμε όλη την καλή διάθεση τώρα πλέον αυτό δεν υπάρχει και ο λόγος ένας : Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί , έχουμε καταστραφεί ως αγρότες και απ’οτι φαίνεται είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό, χωρίς να έχουμε το κράτος δίπλα μας!!!

Η λύση απ’οτι φαίνεται είναι μία για να ακουστεί η φωνή του αγρότη όταν δεν έχει πλέον το κράτος δίπλα του και πιστέψετε με το πρώτο τρακτέρ που θα βγει στο δρόμο θα είναι το δικό μου και σας μιλάω ως αγρότης και Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου.

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος