Πα. Μαρ 29th, 2024

Λακωνία: Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -7- περιπτώσεις κλοπών αγροτικών εργαλείων, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (18.1.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο 18χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 8.1.2023 έως και την 17.1.2023, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξε συνολικά -7- περιπτώσεις κλοπών αγροτικών εργαλείων, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση υπολογίζεται πως είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά το ποσό των -5.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.