Πα. Απρ 19th, 2024

Λαμία: Προφυλακιστέος ο 71χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προφυλακίστηκε ο 71χρονος δικηγόρος στη Λαμία ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την 11χρονη κόρη του κηπουρού του επί τρία χρόνια. 

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  ο δικηγόρος πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα στις 07:30 το πρωί και όχι στις 10:30 που ήταν προγραμματισμένο, προφανώς για να αποφύγει τον συνωστισμό. Η απολογία του διήρκησε μισή ώρα. 

Τον συνόδευαν οι δύο δικηγόροι του και η σύζυγός του, η οποία μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας.  Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του 71χρονου και πως όλα γίνονται για οικονομικούς λόγους. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, η μητέρα και η κόρη έχουν πέσει σε αντιφάσεις, ενώ οι ίδιοι έχουν προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν αυτές τις αντιφάσεις. 

Ο δικηγόρος με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι σχεδόν 20 χρόνια. Όταν το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο. Η  γιατρός εκτίμησε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και την έστειλε στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας φέρεται να παρενοχλούσε και τη μητέρα της 11χρονης, βομβαρδίζοντάς την με δεκάδες μηνύματα. Άλλοτε έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει μητέρα και κόρη.

Πηγή: star.gr