Τρ. Μαρ 19th, 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: Μαλτέζος και Καμπόσος κονταροχτυπιούνται με φόντο την υγεία των κατοίκων και την ποιότητα του νερού στο Άργος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επανειλημμένα η Λαϊκή Συσπείρωση και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου έχουμε αναδείξει την απαράδεκτη από κάθε άποψη (περιβαλλοντική-υγειονομική κλπ) κατάσταση με τα νερά της Λέρνης. Έχουμε απαιτήσει να παρθούν μέτρα προστασίας των πηγών και των νερών, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι η κοινότητα Μύλων δεν έχει αποχετευτικό αλλά βόθρους, ότι τα νερά περνάνε κάτω από το νεκροταφείο, ότι ο περιβάλλοντας χώρος δεν έχει περιφραχθεί και άλλα τέτοια προβλήματα.

Αντί οι κ. κ. Μαλτέζος και Καμπόσος, στελέχη και οι δυο της Ν.Δ που χρόνια έχουν διατελέσει αιρετοί στο Δήμο και στη Περιφέρεια, να έχουν φροντίσει να έχουν επιλυθεί τέτοια προβλήματα κονταροχτυπιούνται με φόντο την υγεία των κατοίκων και την ποιότητα του νερού στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ας αφήσει τους λεονταρισμούς ο κ. Καμπόσος και ας μας πει πόσα είναι τα χρέη της ΔΕΥΑΑΡΜ, γιατί οι Αργείοι πληρώνουν πανάκριβα το νερό και αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο.

Αντί να έχουν επισκευάσει τον αγωγό των λυμάτων προς τον βιολογικό καθαρισμό που έχει σαπίσει και τα λύματα χύνονται στη θάλασσα, αντί να φροντίσουν ο βιολογικός καθαρισμός να συντηρηθεί, να εκσυγχρονιστεί και να μην δρουν ασύδοτα επιχειρηματίες που με τα απόβλητά τους ρυπαίνουν κάθε χρόνο τον αργολικό κόλπο, κονταροχτυπιούνται δίνοντας όρκους πίστης στη Ν.Δ και στον Μητσοτάκη, στην αντιλαϊκή-ανθυγιεινή και αντιπεριβαλλοντική πολιτική που μαζί χρόνια τώρα στηρίζουν και υλοποιούν.

Μάλιστα οι κόντρες τους φτάνουν και στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές. Ζήλεψε φαίνεται ο κ. Καμπόσος την τακτική του πάλαι ποτέ άσπονδου «εχθρού του» και νυν συνοδοιπόρου του κ. Τατούλη που μοιράζει από εδώ και από εκεί μηνύσεις και αγωγές σε μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντίπαλους για να σιωπούν και να μην γίνονται ενοχλητικοί.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες τα πλατιά λαϊκά στρώματα, βλέποντας και τις εκφυλιστικές αντιπαραθέσεις των κ. κ. Νίκα, Τατούλη, Μαλτέζου, Καμπόσου, Νικολάκου και Σία στο φόντο των ψευτοαντιπαραθέσεων κεντρικών πολιτικών στελεχών των αστικών κομμάτων (ακόμα και του ίδιου κόμματος) να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να εγκαταλείψουν και εκλογικά αυτά τα κόμματα, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στον αγώνα και στην κάλπη. Είναι η μόνη τίμια, ανιδιοτελής και με προοπτική στάση ζωής, που μόνο θετικά έχει να προσφέρει στο λαό και στη νεολαία.