Πα. Μαρ 29th, 2024

Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο με πολλές εκπλήξεις!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου διοργανώνει για ακόμη μια φορά τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Κορίνθου και ζητά άμεση στήριξη των Εμπόρων  για την επιτυχημένη υλοποίηση της.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τριημέρου τιμών Λευκής Νύχτας Δευτέρα 29/8 Τρίτη 30/8  & Τετάρτη 31/8  στα καταστήματα, θα πραγματοποιηθούν μουσικά δρώμενα σε τμήματα των πεζοδρόμων της πόλης , κεράσματα και προσφορές από τα καταστήματα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το καταναλωτικό κοινό το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Βασίλης Γεώργαρης                Ανέστης Γκρούτσης

“Λευκή Νύχτα” στην Κόρινθο στις 30 Αυγούστου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου
διοργανώνει για ακόμη μια φορά τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Κορίνθου.Πέρα απ’ τις εκπτώσεις και τις δράσεις της Τρίτης, θα υπάρξει και τριήμερο τιμών Λευκής Νύχτας στα καταστήματα της Κορίνθου. Χαμηλές τιμές το τριήμερο 29, 30 και 31 Αυγούστου 2022.Το τριήμερο αυτό, θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα σε τμήματα των πεζόδρομων της πόλης.
Συγχρόνως, τα καταστήματα θα κεράσουν τον κόσμο, ενώ θα παρέχουν και γενναίες προσφορές.Τη Λευκή Νύχτα, στηρίζει το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο δήμος Κορινθίων και άλλοι φορείς.
Μια καλή ευκαιρία για αγορές και στήριξη της τοπικής μας αγοράς!