Πε. Μάι 2nd, 2024

Λεχαινά: Οι κόντρες έφεραν συλλήψεις – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Λαβράκι»… φαίνεται πως έβγαλαν οι αστυνομικοί χθες το βράδυ στα Λεχαινά όπου έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων για… διάφορα αδικήματα μετά από κόντρες βελτιωμένων οχημάτων που είχαν στηθεί στην περιοχή.

Ήταν περασμένες 11:00 το βράδυ της Κυριακής όταν οι αρχές κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο για αυτοσχέδιες κόντρες που είχαν στήσει περισσότερα από 300 (!) άτομα στο δρόμο που οδηγεί προς τη Μυρσίνη.

Τα άτομα -κυρίως νεαρής ηλικίας, βρέθηκαν για ακόμα ένα βράδυ στο συγκεκριμένο σημείο στήνοντας κόντρες με βελτιωμένα αυτοκίνητα, μηχανάκια και μηχανές προκαλώντας φασαρία, με τους κατοίκους της περιοχής να ενημερώνουν τις αρχές που έφθασαν άμεσα στο σημείο για τη διάλυση των παράνομων κοντρών.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε έφοδο και έκοψε εκατοντάδες κλήσεις, ενώ συνέλαβε και «κοντράκηδες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, σε έλεγχο που έκαναν στους οδηγούς, διαπίστωσαν διάφορες παραβάσεις και αδικήματα, όπως οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και πολλούς οδηγούς χωρίς άδεια οδήγησης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, οι αρχές προχώρησαν και στην προσαγωγή μιας ανήλικης κοπέλας, 17 ετών η οποία συμμετείχε στις κόντρες και είχε μαζί της δύο συσκευασίες με 4,5 γραμμάρια κάνναβης.

Οι ριψοκίνδυνοι οδηγοί, ορισμένοι εκ των οποίων είναι εντελώς ανεκδιήγητοι καθώς δεν έχουν ούτε άδεια οδήγησης, θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνον εαυτούς, αλλά και εκατοντάδες συμπολίτες μας που περνούν από το σημείο για να πάνε στις υποχρεώσεις τους και στα σπίτια τους.