Σα. Απρ 27th, 2024

Λουτράκι: Άστραψε και βρόντηξε ο Κορίνθου Διονύσιος για ταυτότητες, θεομηνίες και τη δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Λάβρος ήταν κατά το κήρυγμα του, μετά το πέρας της λιτανείας της Ιεράς εικόνας Παναγίας Γιάτρισσας Λουτράκι, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου αναφέρθηκε στα όσα βιώνει η πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες, όπως τις πυρκαγιές, τις θεομηνίες στη Θεσσαλία και τη δολοφονία του Αντώνη.

“Βλέπουμε έτσι αμεταμέλητα, σκληρόκαρδα να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα γιατί το IQ τους είναι χαμηλό και αυτοί να λένε τάχα ότι σέβονται τη φύση” – ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Στη συνέχεια, με στεντόρεια φωνή ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, μίλησε και για τις νέες ταυτότητες, τονίζοντας ότι “ως πνευματικός σας πατέρας, λέω όχι”.

“Αν οι ταυτότητες που δεν τις θέλαμε και κάναμε συλλαλητήρια, τώρα είναι καλές ταυτότητες και τα τσιπάκια τα τωρινά είναι πιο αθώα από τα άλλα και ας μας δένουν χειροπόδαρα. Εγώ λέω όχι, εγώ δεν την αποδέχομαι αυτή την ελευθερία” – συμπλήρωσε ο κ. Διονύσιος κατά χειροκροτούμενος από τους πιστούς.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε χαρακτηριστικά: “Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν άνθρωπο παρά μόνο τον Θεό και την Μητέρα του”.

Δείτε στο βίντεο του korinthostv.gr όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: