Πε. Μάι 16th, 2024

Λουτράκι: Αγγελική Βάββα -Θεοχάρη – Μια ακόμα νέα και δραστήρια γυναίκα στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γκιώνη 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια ακόμα νέα και δραστήρια γυναίκα με αγάπη για τον τόπο της προστίθεται στην ομάδα της 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴, η Αγγελική Βάββα – κωστας-αντζελα θεοχαρη.

 Η Αγγελική Βάββα – Θεοχάρη, το γένος Βυτινάρου, γεννήθηκε το 1988 στο Λουτράκι όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Θεοχάρη και έχει 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος της σχολής αισθητικής Χασάπη, στην Κόρινθο.

 Η έντονη ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως εθελόντρια σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και οικολογικές δράσεις – εκδηλώσεις. Έχει συμμετάσχει ενεργά στη διοργάνωση ημερίδων με θέμα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την υγεία των γυναικών. Έχει διατελέσει Γραμματέας του Τ.Τ. ΣΕΟ Λουτρακίου την περίοδο 2021 έως 2023 και είναι εν ενεργεία Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, από το 2022. Από το 2019, είναι μέλος σε επιτροπές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Αγγελική, σε ευχαριστούμε που συστρατεύθηκες μαζί μας για να φέρουμε τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εκεί που ονειρευόμαστε! Καλή σου επιτυχία!