Κυ. Απρ 28th, 2024

Λουτράκι: ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν σε λίγη ώρα για το Κύπελλο – Δρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπες στον τελικό, με την ΑΕΚ να αποκλείει στον πρώτο ημιτελικό τον Άρη επικρατώντας με 3-0, έχοντας έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Άρτα και τον Ολυμπιακό να είναι ο νικητής στον δεύτερο ημιτελικό καθώς λύγισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να πανηγυρίσει το πρώτο του Κύπελλο μετά το 2019.

Αυτή θα είναι η τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει και στα δύο ματς της Volley League γυναικών καθώς στην 8η αγωνιστική νίκησε με 3-1 στην έδρα της Ένωσης, ενώ πριν από δύο εβδομάδες νίκησε με 3-0 και στην έδρα του.

Επιπλέον, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Λουτράκι, εν όψει του Τελικού Κυπέλλου, πραγματοποιώντας ελέγχους.