Πε. Μάι 2nd, 2024

Λουτράκι: Αποστολή στην Ιταλία για να παραλάβουν την σημαία των αγώνων CSIT για τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αποστολή στην Ιταλία για να παραλάβουν την σημαία των αγώνων CSIT για τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος, κ. Νίκος Κερασοβίτης και όλη η ομάδα του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας που θα διοργανώσει τους αγώνες.

Στους φετινούς αγώνες οι συμμετοχές άγγιξαν τις 5.000, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, των εθελοντών και του προσωπικού. Οι Αγώνες αυτοί θα μείνουν αξέχαστοι για πολλούς λόγους, γεγονός που φάνηκε από την τελετή έναρξης με 3.500 άτομα στην Piazza Garibaldi και με παρέλαση 44 χωρών από όλο τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού αγωνίστηκαν σε πλήθος αθλημάτων και κατανεμήθηκαν σε 7 πόλεις και σε 47 αθλητικές εγκαταστάσεις. Πέραν όμως των αγωνισμάτων CSIT, πραγματοποιήθηκαν κι αλλά εντυπωσιακά, όπως θαλάσσιο μπάσκετ, ελληνο-ρωμαϊκή πάλη, χορευτικά αθλήματα. Οι παραστάσεις χορού άφησαν το κοινό εντυπωσιασμένο!

Αυτό το κορυφαίο πολυαθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσουμε στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων το 2025 μαζί με χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο που θα έρθουν για να αγωνιστούν. Ανυπομονούμε!