Τρ. Απρ 30th, 2024

Λουτράκι: Απόλυτα επιτυχημένο το 63ο συνέδριο του Ελληνικού Ρόταρυ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή συνέδρων πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το 63ο συνέδριο του Ελληνικού Ρόταρυ.

Πρωταγωνιστικό ρόλο βέβαια είχε και ο τοπικός όμιλος “Κόρινθος” με τα μέλη του να φροντίζουν να είναι μία αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Τις εργασίες του συνεδρίου, που ήταν αποκλειστικά για τα μέλη, χαιρέτισαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Οικονόμου.

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκπρόσωποι ομίλων από όλη την Ελλάδα, από Καβάλα μέχρι Κρήτη και από Ρόδο μέχρι Κέρκυρα, έκαναν λόγο για μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και απόλαυσαν την παρουσία τους στην περιοχή.

Παράλληλα συζήτησαν για νέες δράσεις σε συνεργασία με τον όμιλο Κόρινθος όπως αυτή που είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια για τον εξοπλισμό της γυναικολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κορίνθου και τη δωρεά απινιδωτή στην Αρχαία Κόρινθο.

Στα πλαίσια του συνεδρίου εκλέχθηκε και ο νέος υποδεδειγμένος διοικητής Δρ. Στέφανος Αναστασόπουλος γιατρός διεθνούς φήμης.

Στο χαιρετισμό του έκανε λόγο για τις αξίες των ροταριανών για ενίσχυση της κοινωνίας δράσεις με αποδέκτη το συνάνθρωπο και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών των ομίλων.

Ο ροταριανός όμιλος “Κόρινθος” απέσπασε στο συνέδριο τρία βραβεία για τις δράσεις του τη φετινή χρονιά.