Κυ. Μάι 19th, 2024

Λουτράκι: Διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό και νοικοκυρεμένο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη και σε συνεργασία με όλους τους Αντιδημάρχους συνεχίζει τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου μας.

Οι δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με εργασίες καθαριότητας, καθαρισμό ογκωδών αντικειμένων, πλύσιμο κάδων και πεζοδρομίων, εργασίες συντήρησης, αποψίλωσης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, εντός του αστικού ιστού, σε πλατείες, οδούς και παιδικές χαρές, στην περιοχή Καταρράκτες, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, την Περαχώρα, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, το Καλαμάκι και τα Ίσθμια. Επίσης, αποπερατώθηκαν οι εργασίες καθαριότητας και αποψίλωσης ενόψει της μεγάλης εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Σχίνο, τη Λίμνη Ηραίου και τον οικισμό Αρίων Κυρα-Βρύσης όπου κάτοικοι και δημότες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον κόσμο που θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Η αυξημένη τουριστική κίνηση εντατικοποιεί το πρόγραμμα καθαριότητας, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου το οποίο θα συνεχιστεί κυκλικά σε όλες τις γειτονιές και τα σημεία του Δήμου μας και την ερχόμενη εβδομάδα.