Κυ. Μάι 5th, 2024

Λουτράκι: Ο Κώστας Παντελέου υποψήφιος με την Μαρία Πρωτoπαππά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών υπηρεσιών Κωνσταντίνος Παντελέου ειναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας” της κ. Μαρίας Πρωτοπαππά.

  • ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1977 στο Λουτράκι.

Τελείωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση και ξεκίνησα να εργάζομαι μαζί με τους γονείς μου Παύλο και Ελένη και την αδελφή μου Γεωργία στον οικογενειακό φούρνο που διατηρούσαμε στο Λουτράκι.

Είμαι παντρεμένος μα την Παρασκευή Μελέτση και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.

Απο τότε που γεννήθηκα ζω στο Λουτράκι και έχω αναπτύξει κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα.

Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων το 1998 άρχισα παράλληλα να ασκώ το επάγγελμα του μεσίτη αστικών συμβάσεων στο Λουτράκι, όπου και διατηρώ μεσιτική γραφείο,(Κατασκευαστική Λουτρακίου).

Επιπλέον δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις εστίασης στο τόπο μου.

Η ΠΟΡΕΊΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ

Η αγάπη μου για τον τόπο μου και η ικανότητα μου να επιλύω προβλήματα που προκύπτουν είναι στοιχεία που με οδήγησαν να ενεργοποιηθώ στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στις εκλογές του Μαϊου του 2014 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δημοτική Παρέμβαση Πολιτών” και επικεφαλής τον Γιώργο Γκιώνη.

Απο τον Σεπτέμβριο του 2014 έχω διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής επιτροπή του δήμου, μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α,Ε.”, τακτικό μέλος του δημοτικού λιμενικού Ταμείου και της επιτροπής Οικονομικής ενίσχυσης.

Απο τον Μάρτιο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, ήμουν αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσίων του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας.

Με ζήλο και αίσθημα ευθύνης, θέσαμε βάσεις για ένα δήμο ανταγωνιστικό και βιώσιμο.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΌΧΟΙ 

Με περισσότερο ζήλο και αισιοδοξία θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας”, με επικεφαλής την Μαρία Πρωτόπαππα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023.

Πιστεύω ακράδαντα στην ανανέωση της δημοτικής αρχής, για να οδηγηθεί ο τόπος μας και πάλι στην κορυφή, όπως πραγματικά του αξίζει.

Θέλω να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου και αυτό θα επιδιώξω αν με την δική σας στήριξη εκλεγώ και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ