Κυ. Μάι 5th, 2024

Λουτράκι: Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου (video-εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σήμερα, το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων φιλοξένησε μια ιστορική στιγμή – την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής, υπό τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου με παλιά αλλά και νέα πρόσωπα. Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, υποδέχτηκε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, καθώς και τους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων.

Η ορκωμοσία αποτέλεσε την επίσημη δέσμευση των εκλεγέντων να υπηρετήσουν με αφοσίωση και διαφάνεια τον λαό που τους εξέλεξε. Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής πολκιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, οι εκλεγέντες με τις οικογένειές τους και γενικότερα όσοι επιθυμούσαν να μοιραστούν αυτήν τη σημαντική στιγμή.

Ο Δήμαρχος, μέσα από τον λόγο του, εξέφρασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος και την αποφασιστικότητά του για μια διαφανή και αποτελεσματική διακυβέρνηση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων, συμμετέχοντας στην ορκωμοσία δεσμεύτηκαν έτσι να συνεργαστούν για την ευημερία του Δήμου. Η σημερινή ορκωμοσία αντιπροσώπευσε τη συνολική προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες της διακυβέρνησης. Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και η νέα δημοτική αρχή είναι τώρα έτοιμοι να ξεκινήσουν τη σημαντική αποστολή τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίου Θεοδώρων και για την επίλυση των προβλημάτων που τσλανίζουν τον τόπο, με προεξέχων ζήτημα αυτό του καζίνο Λουτρακίου ενόψει του αυριανού δικαστηρίου. Δεν είναι τυχαίο που ο κ Δήμαρχος αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του και σε αυτό: