Πα. Μάι 3rd, 2024

Λουτράκι: O Αντώνης Πέππας υποψήφιος με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Είμαστε περήφανοι που η 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 διαρκώς πλαισιώνεται με ανθρώπους άξιους, με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης Πέππας – Antonis Peppas, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.  

Ο Αντώνης γεννήθηκε το 1994 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Λουτρακίου με ειδικότητα μηχανικός και ηλεκτρολόγος οχημάτων.

Από παιδί ακόμη, σε ηλικία 12 ετών, δίπλα στον πατέρα του συνέβαλε στην προστασία και διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου καθώς και την προστασία των συμπολιτών μας από φυσικές καταστροφές. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου VERTICAL που εδρεύει στον Δήμο μας, τοσο στην συναρμολόγηση όσο και στην μεταφορά-τοποθέτηση κουφωμάτων.

Το 2019 καταφέρνει να μετατρέψει την αγάπη του για τον τόπο του σε επάγγελμα και εώς και σήμερα, εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος ως Συμβασιούχος Πυροσβέστης.

Απο 18 χρονών έως σήμερα, είναι Εθελοντής Πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και φέρει τον βαθμό του Εθ. Αρχιπυροσβέστη. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π) και εκπρόσωπος των Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ν. Κορινθίας.

Επέλεξε να ενταχθεί στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 για ένα καλύτερο και λειτουργικότερο αύριο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καθώς και την ανάδειξη και προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Αντώνη, είναι τιμή για εμάς η συμμετοχή σου στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴! Καλό αγώνα να έχουμε και καλή επιτυχία!