Σα. Απρ 20th, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος.

Μια υπέροχη μουσική βραδιά διοργάνωσε το Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας στο Λουτράκι, χθες, 28 Ιουλίου 2022. Ένα Σωματείο που ιδρύθηκε το έτος 2005.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Βασίλης Σπανός, καθώς και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής.

Ο κ. Σπανός, σε γραπτό μήνυμά του, μεταξύ των άλλων ανέφερε: ”Η σημερινή διοίκηση, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, είναι συμπαγής, αδιαίρετη και δρα από την πρώτη στιγμή ως ομάδα, πέρα και πάνω από πρόσωπα. Τολμώ να την παρομοιάσω με μια καλοκουρδισμένη μηχανή, γεγονός που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα και σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου, όπως θα έχετε διαπιστώσει, όσοι από εσάς έχετε βρεθεί στα γραφεία, τα οποία λειτουργούν πλέον, με πλήρες, καθημερινό ωράριο. Εκπροσωπώντας λοιπόν αυτή τη δυνατή και συμπαγή διοικητική ομάδα, σας καλωσορίζω στη σημερινή βραδιά, σας εύχομαι καλή διασκέδαση και σας μεταφέρω τη δέσμευση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου γι΄ακόμη καλύτερες ημέρες για το Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας, από το Σεπτέμβριο.”

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού της ταβέρνας ”ΝΕΡΑΪΔΑ” και διασκέδασαν, χορεύοντας, με τα τραγούδια του γνωστού, σε όλους μας, Πάνου Πετράκη.

Μεταξύ των παρόντων, διακρίναμε τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κορίνθου, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μπιθαρά, τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ”Ώρα για Δράση” κ. Δημήτρη Βασιλείου, την κα Μαίρη Ρίσκα, τον Οδοντίατρο και Μουσικοσυνθέτη κ. Γιώργο Πρωτόπαππα, καθώς και τον κ. Μιχάλη Κουκά, με τις οικογένειές τους.

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για την εκδήλωση αυτή.