Τρ. Απρ 23rd, 2024

Μία νέα καφετέρια ανοίγει στην Καστανιά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε ένα υπέροχο μέρος, στην Καστανιά Κορινθίας, ανοίγει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ο Platanos Cafe-Bar, ιδανικό μέρος με θέα για τους λάτρεις του βουνού αλλά και για όσους επιλέγουν κοντινές εξορμήσεις ,μιά ανάσα από την Αθήνα, για να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους.

Στο κέντρο του μικρού, γραφικού χωριού δίπλα στον τεράστιο πλάτανο, έτοιμο και χριστουγεννιάτικα στολισμένο, σας περιμένει το κατάστημα Platanos Cafe-Bar . Η νεαρή ιδιοκτήτριά του έχει φροντίσει με κάθε τρόπο και έχει καταφέρει να συνδυάσει τον νεανικό χαρακτήρα μιας σύγχρονης καφετέριας, με ένα κλασσικού τύπου καφενέ με παραδοσιακά προϊόντα και κυρίως γλυκίσματα “σαν της γιαγιάς”. 

Τις ηλιόλουστες ημέρες καθένας μπορεί να χαλαρώσει πίνοντας τον πρωινό ή απογευματινό του καφέ στη σκιά του πλατάνου, αφήνοντας τα παιδιά του να παίζουν στην αυλή που έχει διαμορφωθεί περιμετρικά του δέντρου. Τα βράδια ή τις πιο κρύες μέρες η ζεστή σοκολάτα παρέα με παραδοσιακά μπισκοτάκια για vegan και μη, αλλά και τα γλυκά του κουταλιού θα έχουν την τιμητική τους, στον ζεστό και χουχουλιάρικο ξύλινο εσωτερικό χώρο του Platanos Cafe-Bar

 Φανταστείτε πόσο όμορφη θα είναι η στάση αυτή για ένα καφεδάκι μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο άγριας φύσης. 

Σε κοντινή απόσταση από το χωριό, η λίμνη Δόξα,το στολίδι του Δήμου Σικυωνίων κάθε εποχή του χρόνου, σας περιμένει να την θαυμάσετε από κοντά στην Κυριακάτικη βόλτα σας.

Όπως γράφει Kiatonews.gr, δεν τελειώσαμε εδώ, καθώς ρεμπέτικες απογευματο-βραδιές θα έρθουν κάθε Σαββατοκύριακο με live μουσική, με μεζέδες και χορό για να θυμηθούμε τα παλιά διασκεδάζοντας όλοι μαζί σαν μια παρέα.

Εξάλλου αυτό είναι και το μότο του μαγαζιού “Στον Πλάτανο συχνάζει η γνωστή παρέα”.

“Σας περιμένουμε με πολύ χαρά για το “καλό ποδαρικό” όπως λέγαν κάποτε”, φράση της ιδιοκτήτριας.

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας στα social 

στο facebook: Platanos Cafe-Bar 

στο instagram: @platanos_cafebar_official

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980903407-6944065967