Σα. Απρ 27th, 2024

Μαλτέζος: Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Δήμος Άργους-Μυκηνών – Καμπόσος: Να σταματήσουν την συκοφάντηση και να μην αναζητούν άλλοθι που δε θα γίνουν έργα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πανελλαδικές διαστάσεις, αφού κατατέθηκε σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Πουλά, έχει λάβει το ζήτημα των οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς με την αντιπαράθεση μεταξύ του νυν και του προηγούμενου δημάρχου, να χτυπά «κόκκινο».
«Η γλώσσα του σώματος μιλάει πάντα. Ο άνθρωπος αυτός που ξεκίνησε ένα περίεργο… γαϊτανάκι απέναντί μου, φοβούμενος μήπως ξαναγυρίσω, είναι ταραγμένος, αφού για 6% μείναμε απ’ έξω την πρώτη Κυριακή και μετά έκανε συμμαχία και κέρδισε. Όλοι γνωρίζουν τι παρέλαβα το 2011 και τι άφησα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπόσος, ο οποίος παρέθεσε σειρά στοιχείων μιλώντας με ονοματεπώνυμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος και πως έχει αφήσει μεγάλο έργο και έχει δεσμεύσει πολλά χρήματα για έργα που θα υλοποιηθούν στην περιοχή. «Δε θα έκανα αυτή τη συνέντευξη αν δεν έβλεπα μέσα στο Κοινοβούλιο να διασύρεται ο Δήμος Άργους – Μυκηνών. Βλέπουν έναν δήμαρχο να παραπαίει και υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να τον… διαδεχθούν. Εγώ έλαβα… 24 εκατ. ευρώ χρέη. Μίλησα; 2 εκατ. μόνο στα χωριά. Η κατασυκοφάντηση του Καμπόσου ήταν το πρώτο κομμάτι, ύστερα αναζητά μάλλον άλλοθι που δε θα γίνουν έργα και τέλος, μήπως πάρει χρήματα από το κράτος. Αν έχουν πολλούς αγνώστους οι εξισώσεις δε λύνονται. Εμείς αγωνιστήκαμε να βγάλουμε τον τόπο στο φως και οδηγείται σε σκοτάδια. Με συμπάθεια τον βλέπω. Πελαγωμένος είναι. Κι εγώ το πρώτο εξάμηνο δεν μπορούσα να καταλάβω… Ας συμβουλευτεί όμως ανθρώπους ειδικούς», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Ο Γιάννης Μαλτέζος κατέθεσε στοιχεία και έθεσε σειρά συγκεκριμένων ερωτημάτων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best του Δημήτρη Καμπόσου.

Η συνεχής προσπάθεια του τέως δημάρχου να ‘’σώσει οτιδήποτε αν σώζεται’’ πέφτει για ακόμα μια φορά στο κενό.

Η σημερινή του προσπάθεια να μπερδέψει για πολλοστή φορά τους πολίτες με νούμερα, λογιστικές και οικονομικές ορολογίες σε ένα πάνελ με έναν ιδιώτη λογιστή δεν απέδωσε καρπούς.

Λες και οι συνεχείς επαφές μας με τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Λιβάνιο παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή Γιάννη Ανδριανού, με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη γίνονται για λόγους κοινωνικής αβροφροσύνης.

Λες και ο Βουλευτής Ανδρέας Πουλάς κάνει επερώτηση στη Βουλή για την κατάσταση των οικονομικών του Δήμου μας χάριν αστεϊσμού.

Μοιράζοντας μπακαλόχαρτα, ανυπόγραφα και αμφιβόλου περιεχομένου χαρτιά, εμείς απαντάμε με επίσημα έγγραφα των Υπηρεσιών και με αποδείξεις !

Τον αφήνουμε στην μοναξιά του όσο εμείς θα αγωνιζόμαστε για να ορθοποδήσει ο Δήμος.

peloponnisostv.gr