Σα. Απρ 20th, 2024

Μαρία Παπακωνσταντίνου: Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με βαθιά χαρά και συγκίνηση θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλους εσάς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Π.Ε. Κορινθίας που καταφέρατε να υλοποιήσετε το όνειρό σας και να εισαχθείτε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι πανελληνιες εξετάσεις ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη που κληθήκατε να δώσετε προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, η στιγμή αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο μιας καινούριας πορείας προς την δικαίωση των προσωπικών τους αγώνων για την εκπλήρωση των στόχων τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους προσπάθησαν και δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν. Η ζωή είναι μπροστά σας με πολλές ευκαιρίες και επιλογές για την επίτευξη των επιδιώξεών σας.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και όλους όσους βρέθηκαν συνοδοιπόροι σας σε αυτό το ταξίδι. Από τους γονείς σας μέχρι τους εκπαιδευτικούς σας.
Στην αρχή αυτού του πολύ σημαντικού σταθμού της ζωής σας, σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Μαρία Παπακωνσταντίνου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο