Σα. Απρ 20th, 2024

Μαρία Παπακωνσταντίνου: Nα συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε μια συνάντηση Αγάπης, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αντί Κεντρικής Ομιλίας η κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου μας καλεί να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε μια συνάντηση Αγάπης, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά» της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και τρόφιμα.
Όλοι αύριο 3/7 στις 10:30 στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά», που βρίσκεται στην οδό Περιάνδρου 8Β για να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,
Στόχος και προσωπικό μου «στοίχημα» μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, είναι να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα όλων μας.Οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν τις βάσεις για το «χτίσιμο» της κοινωνίας που μας αξίζει. Βασική προϋπόθεση είναι η αλλαγή της ίδιας της νοοτροπίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισα αντί πολιτικής ομιλίας να σας καλέσω να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε μια συνάντηση Αγάπης, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά» της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και τρόφιμα.
Σας περιμένω όλους αύριο 3/7 στις 10:30 στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά», που βρίσκεται στην οδό Περιάνδρου 8Β για να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη