Τε. Απρ 24th, 2024

Μαφιόζικο χτύπημα στη Νίκαια: Πυροβόλησαν και τον σκότωσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Tρόμο προκαλεί το νέο περιστατικό βίας στη Νίκαια όταν ένα αυτοκίνητο επί της Θηβών άνοιξε πυρ εναντίον δύο ανδρών που βρίσκονταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς να πέσει νεκρός και ο άλλος να τραυματιστεί.

Νίκαια

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στη Λεωφόρο Θηβών 181 και οι δράστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά της περιοχής. Λίγα λεπτά μετά την επίθεση το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε στον Κηφισό να φλέγεται σε μία προσπάθεια των δραστών να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Νίκαια

Οι δύο άντρες αλβανικής καταγωγής διακομίστηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά ο ένας από τους δύο υπέκυψε στα τραύματά του, αφού έφερε σφαίρα στο κεφάλι.

Ο δεύτερος τραυματίας ήδη βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Νίκαια

Οι πρώτες ενδείξεις της ελληνικής αστυνομίας δείχνουν χτύπημα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού σε τέτοιου είδους μαφιόζικα χτυπήματα είναι πάγια τακτική των δραστών να καίνε το όχημά τους, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο DEBATER, οι δράστες μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δύο και έριξαν πιθανότατα οκτώ σφαίρες. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο ένας άντρας που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Αττικό είναι ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων.