Πα. Απρ 26th, 2024

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 17χρονο στην Ακρόπολη – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο το θύμα, συνελήφθη ένας 16χρονος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αιματηρή ληστεία έγινε χθες (17.4.2023) το βράδυ στην Ακρόπολη όταν δυο άτομα επιτέθηκαν σε ανήλικο παιδί 17 χρονών, το μαχαίρωσαν στην κοιλιά και στο λαιμό και του έκλεψαν το τσαντάκι του.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ η αστυνομία συνέλαβε ήδη έναν 16χρονο που φέρεται να ήταν ο ένας εκ των δυο δραστών της ληστείας και αναζητάει το άλλο άτομο που ήταν μαζί του. Η αιματηρή ληστεία έγινε χθες Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ (λίγο μετά τις 23:00) στην περιοχή της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στη συμβολή των οδών Πάνος και Πολυγνώτου δυο άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 17χρονο, τον τραυμάτισαν στην κοιλιά και τον λαιμό και του πήραν το τσαντάκι του. Λίγο μετά η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν 16χρονο ως δράστη της επίθεσης και αναζητά ένα ακόμη άτομο ως συνεργό του. Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα τσαντάκι, το οποίο ανήκει στο θύμα και είναι αυτό που έκλεψαν δράστες.

Ο 17χρονος που έπεσε θύμα της αιματηρής ληστείας, έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό. Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς κινδύνευε η ζωή του. Ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ακροπόλεως.

Πηγή: newsit.gr