Πε. Μαρ 28th, 2024

Μεσσηνία: Πληροφορίες για τον 64χρονο που εξαφανίστηκε στον Ταΰγετο αναζητά η οικογένεια του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έκκληση προς όλους για τυχόν πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, απευθύνει η οικογένεια του 64χρονου Ξυδέα Σταύρου του Μιχαήλ.

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 18 Αυγούστου στις 21:00 από το δασικό δρόμο Σαΐδονας προς το δάσος βασιλικής – Παναγίας Γιάτρισσας, στο ύψος της διασταύρωσης, που οδηγεί στο Δ.Δ. Καστανέα Δυτικής Μάνης, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Παρακαλείται όποιος τον είδε να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, 2721073209, ακόμα και ανώνυμα.

Επίσης, αν κάποιος έχει εντοπίσει τον Σταύρο Ξυδέα σε οποιαδήποτε περιοχή και σε οποιαδήποτε κατάσταση να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη.

Έχει ύψος 1.78 και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε ανοιχτό τζιν παντελόνι, λευκό γαλάζιο με λεπτές ρίγες πουκάμισο και μαύρο παπούτσι τύπου μπόξερ.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί, ότι ύστερα από 3 μέρες ερευνών από ομάδες της ΕΜΑΚ, Πυροσβεστών και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, καθώς και εθελοντικών ομάδων, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, κοντά στο Δάσος της Βασιλικής, και μόνο αν κριθεί σκόπιμο απ’ την Αστυνομία θα συνεχιστούν στο μέλλον.