Τε. Απρ 24th, 2024

Μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι της Τρίτης 3 Μαρτίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης 03/03, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα που θα επηρεάσουν αρχικά τα βορειοδυτικά, θα επεκταθούν έως το βράδυ της Τρίτης 03/03 στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 04/03 στο Αιγαίο.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 04/03 βροχές και καταιγίδες αναμένονται  κυρίως στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικάΒελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη 05/03, οπότε τα φαινόμενα να περιοριστούν κυρίως σε θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης 03/03 (επάνω) και από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου έως το μεσημέρι της Τετάρτης 04/03 (κάτω).

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Τετάρτη 04/03. Περισσότερα για την επερχόμενη κακοκαιρία μπορείτε να διαβάσετε σε επόμενες ανακοινώσεις μας.

Πηγή: meteo.gr