Τε. Μάι 1st, 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Όνειρο Θερινής Νυκτός” στον Αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Κορίνθου (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “O ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ σε συνεργασία με το Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εφορεια Αρχαιοτήτων Κορινθίας και το Δήμος Κορινθίων διοργάνωσε δύο ημέρες θεατρικών παραστάσεων στον Αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Κορίνθου την 19 και 20 Αυγούστου 2023.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κ. Παναγιώτα Κασίμη, προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Κορινθίας για την άδεια διεξαγωγής των θεατρικών παραστάσεων. Τους Φύλακες του μουσείου Αρχαίας Κορίνθου για την ανιδιοτελή προσφορά τους, (πάντα με το χαμόγελο) σε ότι τους ζητήθηκε.
Επίσης για την συνδιοργάνωση των παραστάσεων την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα την κ. Αθηνά Κόρκα-Κώνστα για την αποδοχή , το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων, τον Πρόεδρο κ. Κυριαζή, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργος Μαγκλάρας και την Διευθύντρια κ. Τόνια Τζαναβάρα .Το Δήμο Κορινθίων και τον κ. ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σκηνοθέτη μας κ. Άρη Σταύρου για την άψογη προετοιμασία όλων των ηθοποιών, αλλά και στους ηθοποιούς που πραγματικά δίνουν την ψυχή τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο για την ιστορία του συλλόγου μας, καθώς οι απαιτήσεις κάθε χρόνο ανεβαίνουν. Ευχαριστώ επίσης την δασκάλα του συλλόγου μας κ. Έλενα Γκουριώτη για τις υπέροχες χορογραφίες.
Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Βάκης Μπεχράκης , η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ραντιτσα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Ζαχαρίας, η πρόεδρος της κοινότητας Αρχαίας Κορίνθου κ. Κατερίνα Νέζη, η τοπικές σύμβουλοι κ. Αναστασια Ρουστεμη και κ. Φωτεινή Μαρίνη , η προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Κορινθίας κ. Παναγιώτα Κασίμη και ο πρόεδρος του ΣΕΑΚ κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ .Ευχαριστώ πολύ τις θεατρικές ομάδες της Αρσινόης, Περιγιαλίου, Μπολατιου, Κορινθιακού θεάτρου, Ανέμης, που είναι πάντα μαζί μας καθώς και αντιπρόσωπους από συλλόγους και φορείς.
Τέλος ευχαριστούν όλο αυτό το κοινό που πραγματικά σε κάθε μας εκδήλωση είναι εκεί και τους συμπαραστέκεται, αυτές τις δύο ημέρες ήταν συγκλονιστικές με συμμετοχή πάνω από χίλια άτομα. Επίσης όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση είναι πάντα δίπλα μας, ξέρουν αυτοί