Τε. Μάι 1st, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 38η Εθελοντική Αιμοδοσία Π.Σ. Εξαμιλίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η 38η Εθελοντική Αιμοδοσία Π.Σ. Εξαμιλίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εχθές, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023! Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρόν στο καθιερωμένο, εδώ και 20 χρόνια, ραντεβού της Προσφοράς, της Αγάπης προς τον συνάνθρωπο! Στο καθιερωμένο ραντεβού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά σας καθώς σε εποχές που γινόμαστε μάρτυρες βίαιων και αντικοινωνικών συμπεριφορών, εσείς , με το πλατύ χαμόγελο και την καλή σας διάθεση, όπως άλλωστε αποτυπώνεται στις αναμνηστικές σας φωτογραφίες, δώσατε το δικό σας στίγμα Ανθρωπισμού, Αλληλεγγύης και Αλτρουϊσμού, βοηθώντας όποιον έχει ανάγκη.

Ανανεώσατε συγχρόνως την εμπιστοσύνη σας στα όργανα του Συλλόγου, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία και τη διαχείριση των αποθεμάτων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης για κάλυψη οποιουδήποτε περιστατικού, θα πρέπει να απευθύνεστε στην Επιτροπή καλώντας το τηλέφωνο 694 500 8077

 Ένα μέλος της, θα είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.