Πε. Μάι 2nd, 2024

Με Πάολα και Νίκο Μακρόπουλο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Σωματείου εργαζομένων της Motor Oil (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση και με τις υπέροχες φωνές του Νίκου Μακρόπουλου & της Πάολα
πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας το Σωματείο Εργαζομένων της Motor Oil ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ¨ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ¨ στο Κέντρο Διασκεδάσεως FEVER στην Αθήνα την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Είναι μια εκδήλωση που το Δ.Σ. των Εργαζομένων δίνει ιδιαίτερο βάρος έτσι και φέτος φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια για να περάσουν οι συνάδερφοί τους αλλά και οι καλεσμένοι τους μια αξέχαστη βραδιά και τα κατάφεραν. ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ.Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΣΩΚΟΣ.Π ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΙΑΣ .Π ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΘΩΜΑΙΔΗΣ.Α ΤΑΜΙΑΣ
ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ.Γ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΜΑΓΚΙΡΙΔΗΣ .Ν ΜΕΛΟΣ. ΤΣΙΛΙΕΔΑΚΗΣ.Κ ΜΕΛΟΣ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ)

Οι δύο αγαπημένοι και από τους πιο καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό με τις υπέροχες φωνές τους, ενώ ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός με γιγαντοοθόνες που χρησιμοποιήθηκε χάρισε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα.
Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, με τον μοναδικό Νίκο Μακρόπουλο χάρισαν σε όσους βρέθηκαν στο Fever μια ανεπανάληπτη και αξέχαστη βραδιά.
Μαζί τους ο Biased Beast, η  Άλεξ Μάντη, ο Alex Nicolas και η Anny. Οι εργαζόμενοι με την παρουσία στελεχών της εταιρίας αλλά και εκλεκτών καλεσμένων διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ξεχωριστή στιγμή η Live επικοινωνία του Γενικού Διευθυντή Διυλιστηρίου κ. Μιχάλη Στειακάκη με τους  εργαζόμενους που ήταν βάρδια στο Διυλιστήριο Κορίνθου.

Εκ μέρους της Εταιρείας παρόν ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου κ. Μιχάλης Στειακάκης, ο Τμηματάρχης Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Δημήτρης Μαρδίκης, ο πρώην Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος κ.α.

Οι Βουλευτές: Μαριλένα Σούκουλη, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Χρηστίδης, o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής, o κ. Χάρης Δούκας Δήμαρχος Αθηναίων και Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, o Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης, o Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Χρήστος Μελέτης, o Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Νίκος Φωτόπουλος, o Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου κ. Κώστας Κατεμής, o Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης Α΄ Κορινθίας e-ΕΦΚΑ κ. Γεωργίου Δημήτριος κ.α.