Σα. Απρ 27th, 2024

Με τον Δημήτρη Πιστεύο υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Ιωάννα Κασίμη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ.

Η αυτοδιοίκηση είναι μία σχέση, η οποία έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις και δεν φεύγει ποτέ.

Είναι παρούσα σε όλες τις δράσεις σου και επηρεάζει, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, σε βαθμό εμμονής.

Η συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα, έχει πολλές δυσκολίες σε κάνει να αισθάνεσαι, χρήσιμος πολίτης, που μπορεί ακόμα και με μικρά πράγματα να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής των συμπολιτών σου. Πολλοί ένοιωσαν έκπληξη, όταν είδαν ότι θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Πιστεύο στον Δήμο Σικυωνίων.

Ο κύκλος μου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε κλείσει και αυτό το ήξεραν όλοι όσοι ασχολούνται με τα περιφερειακά πράγματα.

Όταν δέχθηκα την πρόταση του φίλου μου Δημήτρη Πιστεύου, να βοηθήσω την προσπάθεια του,η  πρώτη αντίδραση ήταν έκπληξη αλλά ακολούθησαν το συναίσθημα και η λογική.

Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Δημήτρη και ως επιχειρηματία αλλά πολύ περισσότερο ως άνθρωπο.

Η ποιότητα του χαρακτήρα του,το ήθος και η πραότητά του, σε αναγκάζουν να σκεφτείς σοβαρά την πρόσκλησή του. Όταν δε αυτά συνδυάζονται με γνώση, εμπειρία και την αγάπη για τον τόπο του, είναι πλέον μονόδρομος η απόφαση να συμπορευτείς μαζί του στην προσπάθειά του ν’ αλλάξει τον Δήμο Σικυωνίων.

Ν’ αλλάξει τις απαρχαιωμένες παραγοντικές δομές, ν’ αλλάξει τις πολιτικάντικες και αναχρονιστικές συμπεριφορές, που κρατούν δέσμιους τους πολίτες και σε διαρκή υποβάθμιση τον Δήμο τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.!

Συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Επόμενη ημέρα» από την πρώτη κιόλας στιγμή αισθάνεσαι τη δημιουργικότητα της συμμετοχής και του διαλόγου.

Ο Δημήτρης είναι σπάνιος άνθρωπος, δοτικός και πολύ ανοικτός σε νέες ιδέες και πρακτικές και στη νεωτερικότητα.

Πείσθηκα και κάθε μέρα το βιώνω όλο και πιο πολύ, ότι οι αρετές και τα ταλέντα του θα οδηγήσουν ψηλά τον Δήμο και τους δημότες του.

Δεν θα μπορούσα και να μην σταθώ δίπλα του και να τον συνδράμω εκεί που ο ίδιος εκτίμησε ότι μπορώ να το κάνω.

Από την  επαγγελματική μου ενασχόληση στο Κιάτο και την καθημερινή μου επαφή με τους Σικυώνιους, γνωρίζω τα προβλήματα τις αγωνίες αλλά και τα όνειρά τους.

Αυτά τα όνειρα θα προσπαθήσουμε μαζί να τα κάνουμε πράξη, γιατί και το αξίζουν και το δικαιούνται.

Ο Δημήτρης Πιστεύος είναι ο  άνθρωπος που μπορεί να φέρει και να εγγυηθεί την επόμενη ημέρα στον Δήμο Σικυωνίων.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Επόμενη ημέρα