Πα. Απρ 19th, 2024

“Μην πάω στο Παίδων και τον φάω…” Σοκάρουν οι διάλογοι των ανήλικων που μαχαίρωσαν 15χρονο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σοκ, αποτροπιασμό αλλά και ανησυχία προκαλούν οι διάλογοι μεταξύ των μελών της συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσαν και λήστεψαν 15χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Τα μηνύματα που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, δείχνουν πως κάποιοι από τους ανήλικους, όχι μόνο δεν μετάνιωσαν με την πράξη τους, αλλά σκέφτονταν να πάνε στο νοσοκομείο για να αποτελειώσουν το θύμα με καταγωγή από την Ουκρανία.

“Να πεθάνει. Μην πάω στο Παίδων και το φάω τον μ….”, ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών”.

Σε άλλο διάλογο ανησυχούν γιατί η αιματηρή επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων περιγράφει κυνικά όσα έγιναν: “Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό. Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τις βραδινές ώρες της Κυριακής, σε πάρκο της Νέας Σμύρνης η “συμμορία” προσέγγισε και περικύκλωσε 15χρονο με καταγωγή από την Ουκρανία, και κάνοντας χρήση μαχαιριών, τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό και συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο 15χρονος έκλεισε ραντεβού μαζί τους διαδικτυακά, καθώς πίστεψε ότι ενδιαφέρονται να αγοράσουν μερικά ρούχα που πουλούσε στο ίντερνετ.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μαχαίρι τύπου σουγιά, ρουχισμός που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.