Πα. Απρ 26th, 2024

Μητρόπολης Κορίνθου Διονύσιος: Ομάδες αρνητών κορονοϊού δρουν ανεξέλεγκτα στην Κορινθία και προτρέπουν τους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υπάρχει μια ομάδα σχισματικών παλαιοημερολογιτών, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα και οι οποίοι είναι και αντιεμβολιαστές, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, μιλώντας στο Korinthostv.gr με αφορμή την εκδημία του ιερέα που κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό. «Τι έχουν να πουν τώρα στα παιδιά του ιερέα που τόσο άδικα χάθηκε»

Ο ιερέας από την Κόρινθο παρέμενε ανεμβολίαστος, χωρίς ωστόσο να κηρύττει κατά των εμβολιασμών. Σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα πάλεψε με τον κορονοϊό ο εφημέριος των Αγίων Αναργύρων στο Καλαμάκι Κορίνθου, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, ας σημειωθεί τόι αφήνει πίσω του τρία παιδιά, αλλά και την περιοχή.

O Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι είχε αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στο Δήμο Κορινθίων, κάνει και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.