Τρ. Απρ 30th, 2024

Μητσοτάκης προς αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μιλώντας σήμερα στο Χαϊδάρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε νέο μήνυμα στους αγρότες λέγοντας: «Να το ξαναπώ, ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο κι αν είναι το αίτημα του».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση, επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο όταν διαδηλώνει».

Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία τους, αυτοί που διαπραγματευτήκαμε μια Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία ναι, έχει δυσκολίες, και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

Εμείς ήμασταν που πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε πάνω από 1 δισ. ευρώ στην τετραετία για αποζημιώσεις. Και είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο.

Αλλά να το ξαναπώ. Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

Πηγή: skai.gr