Δε. Μάι 13th, 2024

Μπαρμπολούτσι – ΠΑΣ Κόρινθος: Θα είμαστε έτοιμοι, παρά τα χτυπήματα που έχουμε δεχθεί

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πίσω από την σκόνη που σήκωσε το επεισοδιακό παιχνίδι στο ΔΑΚ Άργους μεταξύ Παναργειακού και ΠΑΣ Κόρινθος, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, βρίσκονται οι άνθρωποι που πρέπει να δουλέψουν και να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ανδρέας Μπαρμπολούτσι, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής (19/11) με τη Θύελλα Ραφήνας, δίχως να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, ένεκα και των αποβολών στο πρόσφατο παιχνίδι. Ο ίδιος πάντως απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, σε σχετική ερώτηση του Soccerlive: «Εμείς, σαν προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Έχουμε μία ισχυρή διοίκηση που μπορεί να υποστηρίξει και να προστατεύσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρουμε ότι το δέντρο που έχει καρπούς, εκείνο είναι που χτυπάνε. Αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι!»

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε: «Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι παρά τα χτυπήματα που έχουμε δεχθεί μέχρι τώρα. Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς και έναν τέτοιο έχουμε και την Κυριακή. Θα ετοιμαστούμε με σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά τις απώλειες που έχουμε λόγω των αδικαιολόγητων τιμωριών της προηγούμενης εβδομάδας. Η Κόρινθος είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει το βάθος, οι παίκτες είναι ισάξιοι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ανέφερε: «Η Θύελλα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας. Την αδικεί η θέση που βρίσκεται στη βαθμολογία και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Θα φιλοξενήσουμε τον αντίπαλο με τον καλύτερο τρόπο, όπως κάνουμε κάθε φορά και ελπίζω πως θα δώσουμε έναν ωραίο αγώνα στους φιλάθλους μας».

www.soccerlive.gr