Τε. Μάι 1st, 2024

Νέα Ιωνία: Άφαντος ο διαρρήκτης που «μπούκαρε» σε σπίτι αστυνομικού – Επιχείρηση της ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό του (εικόνες-video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Νέα Ιωνία, όπου ένας διαρρήκτης προκάλεσε συναγερμό όταν μπήκε στο διαμέρισμα αστυνομικού, με τους άνδρες της αστυνομίας να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψή του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, 01.02.2022, στην οδό Καποδιστρίου 94 στη Νέα Ιωνία, μετά από διάρρηξη σε ένα σπίτι.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως η διάρρηξη έγινε σε σπίτι αστυνομικού, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο δράστης παρέμενε μέσα στον χώρο.

Στη Νέα Ιωνία κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άνδρα. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από ένα γείτονα που άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα του αστυνομικού στην οδό Καποδιστρίου 94, δίπλα από γνωστό ζαχαροπλαστείο.

Το κτίριο εκκενώθηκε και λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ οι άνδρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα, με τον άνδρα να έχει γίνει «καπνός».

Σημειώνεται πως μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και το υπηρεσιακό όπλο του άνδρα της ΕΛΑΣ, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν τώρα έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Από τις αρχές συστήνεται στους κατοίκους να προσέχουν, καθώς ο δράστης είναι εξαιρετικά πιθανόν να οπλοφορεί.

Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία