Πε. Μαρ 28th, 2024

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα», λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς» ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης – Τι ανέφερε στην καταγγελία του ο 22χρονος

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σεξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οργασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωτική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».

Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».

Από την πλευρά του ο 22χρονος είχε καταγγείλει ότι έψαχνε για ερωτική επαφή και βρήκε σε ιστοσελίδα αγγελία που είχε τη φωτογραφία μιας γυναίκας με το όνομα “Γκαμπριέλα”, την κάλεσε και την ρώτησε πολλές φορές αν είναι κανονική γυναίκα και πήρε καταφατική απάντηση. “Μου είπε ότι παίρνει 50 ευρώ αλλά εγώ της είπα ότι δεν εργάζομαι αυτή την περίοδο και μου απάντησε ότι θα τα βρούμε από κοντά. Στη συνέχεια μου έδωσε τη διεύθυνσή της για να πάω. Όταν μπήκα στο σπίτι της μου πρότεινε να κάνω μπάνιο δίνοντάς μου και μια πετσέτα να τυλιχτώ. Εκείνη φορούσε ένα νυχτικό λευκού χρώματος, ένα μπλουζάκι πράσινο και μια φούστα χρώματος μαύρου. Όταν τελείωσα από το μπάνιο μου είπε να είμαι μπρούμυτα για να έρθει να με χαϊδέψει πρώτα πριν ξεκινήσουμε. Τότε αφού ξάπλωσα όπως μου είπε χωρίς ρούχα, ένιωσα να βρίσκεται από πάνω μου. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι κανονική γυναίκα αλλά τρανσέξουαλ. Προσπαθούσα να τραβηχτώ και να σηκωθώ από το κρεβάτι, αλλά εκείνη με κρατούσε κάτω και μου έλεγε να μην σφίγγομαι και να χαλαρώσω».

Στη συνέχεια ο 22χρονος κατέθεσε ότι το μαρτύριό του διήρκησε μια ώρα, ενώ όπως επισήμανε στους αστυνομικούς έχει κλείσει στο παρελθόν και άλλα ραντεβού αλλά με κανονικές γυναίκες. «Ό,τι έγινε, έγινε χωρίς τη θέληση μου γιατί δεν γνώριζα ότι είναι τρανσέξουαλ, ούτε με ρώτησε αν ήθελα να μου κάνει ότι έγινε». Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης για να αποφανθεί αν πρόκειται για περιστατικό βιασμού ή εκδίκησης λόγω συναισθηματικής απόρριψης.