Πα. Μάι 3rd, 2024

Νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οκτώ νέα μέλη μας τίμησαν με την παρουσία τους για να στελεχώσουν την παράταξή μας με τις ιδέες τους και το μεράκι τους.

Η Μαρία Σελιώτη είναι Μεσίτρια Ακινήτων με γραφεία στην Κόρινθο και την Αθήνα και διατηρεί δικό της κατάστημα εστίασης στην Αθήνα. Γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο, έχει καταγωγή από’ το Στεφάνι. Σπούδασε Φιλοσοφία και συνέχισε τις σπουδές της στη Διοίκηση-Οικονομία. Έχει ενεργή και έντονη εθελοντική δράση και προσφορά, κυρίως σε θέματα φιλοζωίας και περιβάλλοντος.

Η Μαρία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

O Μιχάλης Χατζής του Αναστασίου είναι ένας δυναμικός δικηγόρος που διατηρεί επί σειρά ετών το δικό του Δικηγορικό Γραφείο στην Κόρινθο. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Έχει αναπτύξει μεγάλη, πολιτική, κοινωνική και εθελοντική δράση, προτάσσοντας την προώθηση του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και την προστασία του Περιβάλλοντος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σοφικού και διετέλεσε Πρόεδρος αυτού την περίοδο 1982-1983. Τυγχάνει ιδρυτής και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σολυγείας, ιδρυτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κόρφου, ιδρυτικό μέλος του Περιβαλλοντολογικού – Παρεμβατικού Συλλόγου Σοφικού, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Κορινθίας και μέλος του Ε.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Οργάνωσης Εθελοντών δασοπροστασίας Σολυγείας.

Εκλέχτηκε δημοτικός Σύμβουλος κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 και του 2014 με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Άσκησε με συνέπεια και πλήρη αφοσίωση τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων κατά την πρώτη θητεία (2011 – 2014) και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων κατά την δεύτερη θητεία (2014 – 2019).

Υπήρξε Πρωτεργάτης και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα για την επανασύσταση του Καποδιστριακού Δήμου Σολυγείας και ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας (2011-2019) συνέχισε και εξέλιξε το έργο των προκατόχων του στην Σολυγεία.

Άοκνος μαχητής με αστείρευτη πηγή ενεργητικότητας, εργάστηκε για την δημιουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σοφικού, για την κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σολυγείας, για την νομιμοποίηση των κατασκευών, την λειτουργία, τον ευπρεπισμό και την ασφάλεια του Ανοικτού Θεάτρου Σολυγείας «Αθανάσιος Τούσουλης», για την διατήρηση και ανάδειξη των μνημείων της περιοχής της Σολυγείας, για την κατασκευή δρόμων (Σοφικό – Κιουρκάτι, Άγιος Ιωάννης – Αγγελόκαστρο) κ.ά.

Συνέβαλε αποφασιστικά και αποτελεσματικά, στην αναγνώριση της ιδιοκτησίας των δασών της Σολυγείας με την ψήφιση του άρθρου 15 του Ν. 3208/2003 έχοντας συμπαραστάτες προς τούτο τον Βουλευτή Κορινθίας Τάσο Χωρέμη και τον Συμπατριώτη του Γιάννη Σκούρα.

Πιστεύει πως η πρόκληση των καιρών επιβάλλει πιο έντονους αγώνες και αμεσότερες συμμετοχικές διαδικασίες, καθώς και σχεδιασμό και αφοσίωση, προετοιμασία για το μέλλον και προγραμματισμό.

Στέκεται δίπλα στην αγωνία και το πρόβλημα κάθε δημότη που βλέπει ν’ αδικείται από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα, στέκεται όρθιος στην Δημόσια ζωή του και ποτέ δεν κρύβεται πίσω από υποκριτικά χαμόγελα, προσδοκώντας εφήμερα οφέλη και μάλιστα χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος.

Επιθυμεί να συμμετάσχει και σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές με σκοπό να υπηρετήσει τις Συνδημότισσες και τους Συνδημότες του στον Δήμο Κορινθίων με πλήρη αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, διεκδικώντας είναι αλήθεια, με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο αυτό που δικαιούται ο κάθε Πολίτης αυτού του τόπου. Είμαστε περήφανοι που σε έχουμε κοντά μας.

Ο Μιχάλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

Η Παρασκευή (Έυη) Θώδη του Ιωάννη, εργάζεται ως μαγείρισσα στο Club Hotel Casino Loutraki. Έχει γεννηθεί και διαμένει στο Συνοικισμό της Κορίνθου. Είναι μητέρα ενός 14χρονου παιδιού. Επιθυμεί να συμβάλει με το δικό της τρόπο για να δει την πόλη μας να αλλάζει και να εξελίσσεται.

Η Εύη είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

Ο Σπύρος Ροθώνης είναι κτηνοτρόφος. Ο Σπύρος είναι γεννημένος στο Αγγελόκαστρο, όπου μένει μόνιμα. Έχει δύο κόρες την Ελευθερία που είναι ελεύθερη επαγγελματίας και την Μαριλένα, πολιτικό μηχανικό με δικό της γραφείο στο Βραχάτι. Δηλώνει έτοιμος να αφήσει το αποτύπωμά του στον τόπο του.

Ο Σπύρος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

Η Μαριγιάννα Γανουτζή εργάζεται ως Nail artist & Makeup artist. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα Βρεφονηπιοκόμος και πρώην συνιδιοκτήτρια του café Six Miles. Αυτήν την περίοδο απασχολείται σε κατάστημα περιποίησης στο Κολωνάκι της Αθήνας. Είναι παντρεμένη με τον Στάθη Στριμενόπουλο.

Η Μαριγιάννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

Ο Γιάννης Γκιγκέλος εργάζεται εδώ και 19 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι γέννημα θρέμμα Συνοικισμού Κορίνθου. Από 8 χρονών ασχολείται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ως έφηβος έχει αγωνιστεί σε μεικτές ομάδες Κορινθίας και ως ενήλικας σε αρκετές ομάδες της Κορινθίας. Σήμερα αγωνίζεται με την ομάδα του Κύψελου, όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο τόπος για να ανθίσει.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

Η Ελισάβετ Μαυρομμάτη εργάζεται στον ηλεκτρολογικό κλάδο εδώ και 17 έτη. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο κατάστημα MY ELECTRO MARKET ΛΑΓΙΟΣ. Ο πατέρας της, Νίκος Μαυρομμάτης, είχε κατάστημα επί σειρά ετών στην Κολιάτσου, «Κλειδιά ο Νίκος». Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο μας για να προσφέρει ό,τι καλύτερο στην πόλη, αφού όπως δηλώνει, έχει πιστέψει και ενστερνιστεί το όραμα και τις ιδέες του κ. Σταυρέλη. “Πάμε μαζί να δώσουμε Πνοή στην πόλη μας, την Κόρινθο. Πνοή Δημιουργίας.”

Η Ελισάβετ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

Η Χριστίνα Σπανού Δήμα είναι ιδιωτική υπάλληλος. Κατάγεται από τον Άγιο Βασίλειο και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά και μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Κλένια, όπου είναι και δημότης. Ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλένιας, συμμετέχει στα χορευτικά και θεατρικά σχήματα της περιοχής. Θέλει μέσα από την υποψηφιότητά της να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού και να συμβάλει στην ενίσχυση των πολιτιστικών δρώμενων στην Κλένια και ευρύτερα στο Δήμο Κορινθίων.

Η Χριστίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κλένιας.

Μαζί, θα κάνουμε άλματα πιο γρήγορα από τη φθορά! Άλματα αλλαγής και δημιουργίας. Άλματα προς τα εμπρός!