Πε. Μαρ 28th, 2024

Νέο βοηθητικό γήπεδο στο στάδιο Κορίνθου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο δεύτερο έργο στο στάδιο της Κορίνθου η παρέμβαση δεν αφορά μόνο στην δημιουργία γηπέδου 5χ5 αλλά και στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σωματείων. Παράλληλα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου.

«Οι δεσμεύσει μας όπως σας έχω πει πολλές φορές, γίνονται πράξη! Βλέπετε εδώ την έναρξη των εργασιών στο βοηθητικό γήπεδο στο στάδιο της Κορίνθου όπου δημιουργούμε ένα χώρο με σωστές προδιαγραφές για να μπορούν οι νέοι της πόλης και τα σωματεία μας να έχουν τον τρόπο να αθλούνται, να προετοιμάζονται και  να προπονούνται. Είναι σε συνέχεια του έργου για την επισκευή του μεγάλου γηπέδου στο οποίο επιστρέφει ο ΠΑΣ Κόρινθος την μεθεπόμενη Κυριακή, εκεί βελτιώνουμε τις υποδομές , σήμερα τοποθετούμε καθίσματα στις κερκίδες, η αποκατάσταση του τάπητα έχει ξεκινήσει και είναι μια συντονισμένη προσπάθεια του δήμου και του ΚΕΠΑΠ ώστε να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των πολιτών για σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων από το σημείο.

«Η τεχνική υπηρεσία συνέταξε την μελέτη για το βοηθητικό γήπεδο minisoccer όπως ζητήθηκα από  το ΚΕΠΑΠ και σήμερα αυτή η μελέτη υλοποιείται. Προς αποκατάσταση αναφορών που έχουν γίνει τελευταία θέλω να επισημάνω και να αποκαταστήσω την αλήθεια για τα δυο έργα που αφορούν το ταρτάν του σταδίου της Κορίνθου και του Χιλιομοδίου,καμία χρηματοδότηση δεν έχει χαθεί όπως ελέχθη. Και τα δυο έργα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το οποίο έχει πάρει παράταση έως τις 31.12.2023. Συνεπώς και τα δυο έργα, μόλις θα έχουμε τον προυπολογισμό να έργα δημοπρατούνται και ξεκινούν» ανέφερε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος.

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ γιατί όσα είχαμε βάλει στόχο γίνονται πραγματικότητα. Ακούσαμε τα αθλητικά σωματεία και προχωρούμε στην υλοποίηση των αιτημάτων τους. Δημιουργούμε ένα γήπεδο 5/5 με πλαστικό τάπητα και διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο με φυσικό χόρτο για να μπορούν και οι μεγάλες ομάδες να προπονούνται.

Στο μεγάλο γήπεδο μπροστά τοποθετούμε νέες κερκίδες ενώ έχει ξεκινήσει και η σπορά από τον εργολάβο για την αποκατάσταση του τάπητα.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε το χόρτο» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας.