Πα. Μάι 3rd, 2024

Νέστορας Καπετάνιος: Μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε μια πόλη Ασφαλή, Καθαρή, Παραγωγική και Ανθρώπινη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Νέστορας Καπετάνιος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ” Συνεργασία Πολιτών Νεμέας”, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Φρούσιο.

Η δήλωση υποψηφιότητας του:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νεμέα και είμαι γιος γνωστών επιχειρηματιών του τόπου μας (Οικοδομικά Υλικά Καπετάνιος).

Αφού ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Γεωπονίας με ειδίκευση στην Ιχθυολογία εργάστηκα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και είμαι απόφοιτος της Παιδαγωγικής σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ. Το 2009 αποφάσισα να επιστρέψω μόνιμα στον τόπο μου. Εργάζομαι στο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας ΠΕΡΣΕΥΣ και είμαι παντρεμένος με την τραπεζικό Τίνα Μουρίκη, η οποία για χρόνια εργαζόταν στην Τράπεζα Πειραιώς στην Νεμέα. Έχω δύο γιούς 12 και 10 ετών.

Αποφάσισα μετά από πρόταση του κ. Κωνσταντίνου Φρούσιου να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών Νεμέας» για να μπορέσω να προσφέρω την βοήθεια μου στα κοινά και στον τόπο που ζω εγώ και η οικογένεια μου. Πιστεύω πως το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήκει στους Πολίτες και όχι στους ¨πολιτικούς¨ ενός τόπου.

Μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε μια πόλη Ασφαλή, Καθαρή, Παραγωγική και Ανθρώπινη που να την αγαπούν πρώτα οι κάτοικοι και έπειτα οι επισκέπτες της. Η Νεμέα έχει τρεις πυλώνες, την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ, την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΠΑΡΑΓΩΓΗ Αγροτικών Προϊόντων. Ας τους κρατήσουμε όσο πιο γερούς γίνεται για να οδηγήσουμε την Νεμέα στην θέση που της ανήκει.

Με εκτίμηση,

Νέστωρ Καπετάνιος