Τε. Μάι 8th, 2024

Νίκος Σταυρέλης: Ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψηφίους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– Για άλλη μία φορά ο Παναγιώτης αποδέχθηκε την πρότασή μου να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ο Παναγιώτης Γεννήθηκε  στο Λέχαιο και κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας. Είναι έγγαμος με τη Σταυρούλα Πανταζή και έχουν δύο παιδιά τη Σοφία ( φιλόλογος) και τον Αργύρη (μαθηματικός).
Είναι Πτυχιούχος Σχολής Ηλεκτρονικών,  Επάγγελμα το οποίο δεν εξάσκησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο ( υπήρξε επαγγελματίας ποδ/στης) και την κατάταξή του στο Πυρ/κο Σώμα. Υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Πυροσβέστης και στη συνέχεια ως Αξιωματικός για 35 έτη…Τα 25 εξ αυτών στην πόλη της Κορίνθου. Αποστρατεύτηκε το 2007.

Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 17 χρόνια παίζοντας σε ομάδες Α’ Β’ κ Γ’ Εθνικής έχοντας στο ενεργητικό του 525 συμμετοχές σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Υπήρξε Διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πατρίδας μας Εθνική Νέων – Ελπίδων καθώς και την Ολυμπιακή Ομάδα.

Από το 1992 έως σήμερα διδάσκει το ποδόσφαιρο ως προπονητής.

Από το 2010 είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων (ΚΕΠΑΠ) για 6 συνεχόμενα χρόνια.

Ήταν και ο Ιδρυτής του  ανωτέρω Νομικού Προσώπου με την συνένωση 9 Νομικών Προσώπων, των Καποδιστριακών Δήμων στον τομέα του Πολιτισμού του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Το  2017 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας θέση από την οποία παραιτήθηκε ένα χρόνο αργότερα το Μάρτιο 2018 λόγο προστριβών με τον τότε Δήμαρχο.

Διετέλεσε πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νομού Κορινθίας για 4 χρόνια καθώς και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών  Ποδοσφαίρου επίσης για 4 χρόνια.

Συνταξιούχος σήμερα του Πυρ/κου Σώματος.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

  • ΜΑΝΤΖΙΑΓΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)– Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου  της Έφης Μαντζιαγρή.

Η Έφη  είναι κόρη του πατέρα Ιωάννη Μαντζιαγρή από το Στεφάνι με πλούσιο πνευματικό έργο  και της Παναγιώτας Καφαντάρη.

Είναι 32 ετών και μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Πτυχιούχος Οδοντικής Τεχνολογίας.

Μιλά  Αγγλικά.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ημερίδες και σεμινάρια οδοντοτεχνικής και ορθοδοντικής θεραπείας.

Σήμερα εργάζεται  ως οδοντοτεχνίτρια σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Η Έφη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Τενέας.

  • ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ– Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Τσιουγγαρή για την αποδοχή της πρόσκλησής μου να είναι υποψήφιος.

Ο Βαγγέλης είναι άνθρωπος του αθλητισμού και υπήρξε για πολλά χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Έχει καταγωγή από την Βέροια και στην πόλη της Κορίνθου βρέθηκε το 1997 ως ποδοσφαιριστής της Κορίνθου και στη συνέχεια σε διάφορες ομάδες του Νομού.

Από το 2003 διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο.

Διασώστης του ΕΚΑΒ Κορίνθου και εποχιακός πυροσβέστης στην Π.Υ. Κορίνθου στο παρελθόν, αποδεικνύει στην πράξη πως οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον την κοινότητα.

Παράλληλα με την εργασία του έχει αναπτύξει εκπαιδευτική δράση ως εθελοντής εκπαιδευτής ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ σε ομάδες πληθυσμού με το ΕΚΑΒ αλλά και ως εκπαιδευτής στο ΔΕΙΕΚ Άργους και του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθηνών στην ειδικότητα του ΔΙΑΣΩΣΤΗ.

Αγαπά τον αθλητισμό έχοντας αφιερώσει σ’  αυτόν πολλά χρόνια από τη ζωή του και γνωρίζει τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Ο Βαγγέλης έχει 3 παιδιά. Δύο κόρες φοιτήτριες στην Ιατρική και στη Νομική, ενώ ο γιός του που είναι μαθητής Λυκείου πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα της Μπολόνια και ακολουθεί στα χνάρια του πατέρα του καριέρα ποδοσφαιριστή  σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με τη συμμετοχή του στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης επιθυμεί να αγωνιστεί με στόχο ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο Βαγγέλης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

  • ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ– Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου το Κώστα Ψυχογιό για τη συμπόρευσή του μαζί μου στις δημοτικές εκλογές.

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1969 στο Βερολίνο Γερμανίας, όπου σπούδασε Ηλεκτροτεχνίτης Ενεργειακής Τεχνικής και εργάστηκε πολλά χρόνια ως χειριστής γερανού σε διάφορες εταιρείες και δημοτικός ταχυδρόμος μέχρι το 2014 που επέστρεψε στην Ελλάδα εργαζόμενος σε επιχειρήσεις ως συντηρητής γραμμής παραγωγής (Περσεύς, ΤΑΝΚΟ).

Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Κάτω Άσσου.

Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ