Τρ. Απρ 30th, 2024

Νίκος Σταυρέλης: Δύο ακόμα υποψήφιοι για την ”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 

Ο Τάσος γεννήθηκε στο Ρειτό Κορινθίας το 1959. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Κορίνθου. Διορίστηκε το 1984 στο ΥΠΕΘΑ. Έχει διατελέσει υπάλληλος στις εξής Υπηρεσίες: ΓΣΠΑ, ΕΚΕΜΣ, ΓΓΓΕΣ, Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ και επίσης έχει διατελέσει προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης του ΓΕΣ. Συνταξιοδοτήθηκε το 2020. Είναι παντρεμένος με την Τσόγκα Αργυρώ με καταγωγή από το Γαλατάκι. Έχει δύο γιούς τον Γιάννη 27 ετών απόφοιτο τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Δημήτρη 22 ετών τελειόφοιτο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού.

2.ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ 

Ο Ανδριανός γεννήθηκε στην Κόρινθο και κατοικεί στον Κόρφο απ’ όπου και κατάγεται.

Είναι επαγγελματίας Αλιέας. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τον Αθλητισμό, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πανσολυγειακού, του Άλμπατρου Κόρφου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής ομάδας Κόρφου και πάντα πρόθυμος να παράσχει και να προσφέρει βοήθεια στους έχοντες αυτήν ανάγκη.

Φιλοδοξεί να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στα κοινά και ειδικότερα στην Κοινότητα του Κόρφου με σκοπό να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη μαζί με τον οποίο είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για να εξελιχθεί η περιοχή και ο τόπος που ζει με την οικογένεια του και τόσο πολύ αγαπά.

Ο Ανδριανός είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.